Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Három tinédzser lány beleugrik a Mako-szigeti medencébe, hogy kiússzanak a barlang fogságából pont teliholdkor. Másnap felfedezik,hogy nekik  természetfölötti hatalmuk lett. Többé semmi sem lesz újra normális: amint vízhez érnek átváltoznak sellővé. Rájönnek, hogy el kell hallgatniuk mások elől.

 

 

 

 

 

Annak ellenére, hogy Cleo tudja, hogy a víz mit tehet, Miriam Byron-t ünneplő medencés partiára mégis elmegy. Cleo betegnek adja ki magát, hogy kabátban bemehessen a bulira. De Zane és haverjai bedobják a medencébe. Majdnem felfedi, a titkot, de Rikki és Emma figyelmeztette Lewis-t. Cleo  Lewis-hez fordul        segítségért.Rikki felfedezi az erejét.

 

http://port.hu/picture/instance_2/138370_2.jpg

 

 

 

 Cleo nem nem nagyon örül az újonnan felfedezett képességeikért. Cleo azt látja, hogy az apja teknősöket halászik. Célja, hogy kiderítse az ügyet, és megmentse a teknősőket, amiket halászhálók ejtettek csapdába. Miközben azt hiszi az apjáról, hogy érintett, Cleo elgondolja azt magában, hogy követi a hajót. Kiderül nagy titka: nem tud úszni. De sellőfarokkal könnyebben megtanult.  Fogságba  esik , úgy hogy beleakad a hálóba. De Rikki és Emma megmentésére siet. Az illegális teknősbéka-kereskedőket elfogják.

 

 

 

 Emma visszaúszik a  Mako-szigethez, ahol a vulkán medencéje alján megtalál egy rejtélyes nyakláncot. Cleo munkát kap az állatkertben. Mint minden évben, Emma anyja pizsamapartit rendez Emmának. Emma úgy dönt mégis megtartják a bulit.  De Cleo átváltozik sellővé a partin. Miriam azon mesterkedik, hogy hogyan lopja el Emma nyakláncát. Rikki megakadályozza ebben. Emma úgy határozza el, hogy miután ő nem tudott rá vigyázni Cleo-nak adja. Lewis kísérletezik, hogy kiderüljön mi változtatja meg a lányokat.

 

 

 

 Cleo huga felfedezi nővére naplóját, amelyben sellőfarkakat lát megrajzolva. Az írást nem tudja elolvasni, mert titkosította Cleo. Kim gyanúja gyorsan nő, Emma testvérét is beavatja a tervébe. A lebuktató terve, hogy a szépségkirálynő-választás alatt fedjék fel Cleo-t és a sellőnek hitt Miriem-et. Lewis odautazik Mako-szigathez, hogy próbálja meg megtudni azt, hogy mi a lányok átalakulásainak az oka. Cleo sikeresen elhárítja erejével a tűzcsapból a közönségre folyó vizet, és nem változik át.

 

 

 

 Emma testvérére, Elliot-ra Rikki felügyel, bajbakerül szörfözés közben. Rikki megmenti a fiú életét, de kockázatos volt, hisz nem tudhatják, hogy sellő. A lányok tanácsért fordulnak Lewis-hoz, amikor Elliot elmondja Rikki-nek, hogy szerelmes belé. De Rikki mindenképp le akarja koptatni, mert nem valók egymáshoz. Mikor a fiúval a parton sétál eléggé keményen megmondja neki, hogy hagyja békén. Így kerül be a növényházba, ahol Rikkivel együtt csapdába esnek. Az öntözőrendszer miatt majdnem felfedi Rikki a lányok titkát, de még időben kimenekülnek.

  

 

 


 

Cleo Miss Chathamtől kap egy rejtélyes figyelmeztetést a teliholddal kapcsolatban,de nem tudja éppen, hogy mit kell csinálni.  Emma esett a holdnak áldozátájául az apja születésnapi partija alatt. Átváltozik sellővé, Cleo és a többiek próbálják őt eldugni. Mikor a telihold lemegy visszaváltozik emberré és nem emlékszik semmire a történtekből.

 

 

 

A lányok vonakodva beleegyeznek, hogy megengedjék Lewisnak, hogy  kutatósegéd legyen egy tengerbiológusnál. Lewis reméli, hogy a speciális műszerek segítségével fény derül, hogy mi van a lányok átalakulásai mögött, de a biológus, az aggodalom oka, hogy előtte ne túl sok információt fedjen fel. Miután mintát hagyott Cleo DNS-éből Lewisnak hamarosan egy jövedelmező munkát ajánlanak fel, és a jövőjéről kell döntenie. Az indítékok miatti aggodalmak ellenére a munkaajánlat mögött Cleo reménykedik, hogy Lewis mellettük van, és nem fedi fel titkaikat. Lewis nehezen, de nemet mond az ajánlatra feladva ezzel jövőjét, hogy igazi tudós legyen.

Cleo Plútó nevű hala meghal, nagyon szomorú, de Rikki érzeketlen hozzá. Bevalja, hogy tényleg bunkó volt és vesz Cleonak egy halat. De nem tudta, hogy Cleo tengeri halakat tart. Ezért sellőként kiúszik a nyílt tengerre, hogy szerrezzen megfelelő halat. Meglátja ezt egy ártalmatlannak tűnő illegális eladó, aki azt hazudja, hogy az állatkertben dolgozik. Rikki elfogadja a felajánlott munkalehetőséget, amivel ritka halakat gyűjt, hogy fizetésért odaadja a kereskedőnek. De amikor megtudja, hogy az az ember, aki bérelte őt, nem dolgozik az állatkertben és helyette kereskedő, úgy dönt, hogy megleckézteti amiért becsapta őt.

Egy rövid filmverseny elfogja a lányokat. Egy film, amit Emma készít az anyjáról nem tetszik Rikkinek, és ezért úgy dönt, hogy arra használja a víz fölötti képességeit, hogy leforgasson egy  lenyűgöző víz alatti felvételt. A versenybe Zane is beszáll, és segítségét kéri Lewisnak, hogy filmezze le rekordkísérletet, miszerint apjának a mako-szigeti híres szörföző világrekordját döntetné meg. Ám ez nem sikerül, és ahogy beleesik a vízbe rengeteg cápa veszi körül. Szerencséjére odaúszik Rikki és a természetfölötti hatalmát felhasználva elüldözi a cápákat és megmenti Zane-t.

 


    

 

 


 

              

 

 


 

 

 

 

 

 

  

 

­

­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­

 


 

 

 

 

 

Megtekint


 

 

 

H2O Sellőmesék